Παραγγελίες

Στις σελίδες μας παρουσιάζουμε ιδέες από τις κατασκευές μας.

Στη περίπτωση που σας αρέσει κάποια από τις δημιουργίες μας, σημειώστε τον κωδικό της και επικοινωνήστε μαζί μας για το συγκεκριμένο προϊόν. Συζητάμε για τις όποιες αλλαγές που μπορεί να θέλετε να κάνετε (όπως στις διαστάσεις, στις αποχρώσεις, στις εικόνες – φωτογραφίες, ή στα μηνύματα), για να μπορέσουμε να την κοστολογήσουμε.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι κάθε προϊόν είναι μοναδικό. Μπορεί η φωτογραφία της decoupage (ντεκουπάζ) να είναι η ίδια σε κάποια αντιγραφή συγκεκριμένου προϊόντος, όμως η όποια τεχνοτροπία που την πλαισιώνει είναι δύσκολο να αναπαραχθεί με ακρίβεια.

Επίσης υπάρχει και το θέμα των διαφορετικών εντυπώσεων στις αποχρώσεις που δίνουν οι οθόνες που χρησιμοποιεί ο καθένας μας παράλληλα με τις ρυθμίσεις των και σε αντιστοιχία με τους εκτυπωτές. Αυτό που προσπαθώ να τονίσω είναι ότι υπάρχει πιθανότητα να παραλάβετε την κατασκευή σας με αποχρώσεις λίγο διαφορετικές από της όποιας φωτογραφίας που ενδεχομένως μας έχετε στείλει να προσαρμόσουμε στη κατασκευή.

Στη περίπτωση που έχετε μια δική σας έμπνευση γράψτε μας πάλι να την επεξεργαστούμε μαζί και να την υλοποιήσουμε. Παρακαλούμε έχετε κατά νου, τα όποια πνευματικά δικαιώματα που μπορεί να αφορούν τα μηνύματα ή τις φωτογραφίες που θα επιλέξετε για να επισυνάψουμε στη κατασκευή σας. Η ευθύνη είναι δική σας.

Ακόμη θα χαρούμε να βοηθήσουμε και με διαφορετικό τρόπο: Μας περιγράφετε περίπου το τι θέλετε να δημιουργήσετε. Ανταλλάσσοντας απόψεις μπορούμε πιο εύκολα να καταλήξουμε στον τελικό σχεδιασμό και τον τρόπο κατασκευής της.

Για την επικοινωνία μας χρησιμοποιήστε την φόρμα επικοινωνίας στη σελίδα «Επικοινωνήστε μαζί μας».

Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το e-mail:

theboxofwishes@gmail.com